Toont alle 8 resultaten

SALE

Bikini Meisjes

Bikini

4 maten beschikbaar

19.98
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

4 maten beschikbaar

19.98
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

6 maten beschikbaar

16.08
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

6 maten beschikbaar

16.08
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

6 maten beschikbaar

16.08
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

6 maten beschikbaar

16.08
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

6 maten beschikbaar

16.08
SALE

Bikini Meisjes

Bikini

2 maten beschikbaar

16.08

Beachwave

Beachwave heeft een groot assortiment aan badkleding en staat bekend om de elegante en stijlvolle modellen en kleuren. Het merk maakt verschillende soorten producten, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Daarnaast verkoopt het ook verschillende strandlakens en strandkleding, waardoor je in één keer klaar voor de zomer bent en over de boulevard kan flaneren. badkledingmerk Beachwave

Dames badpakken

Het aanbod van zwemkleding van BEACHWAVE is behoorlijk groot, waardoor er voor elke vrouw wel iets tussen zit. Zo zijn er alleen al veel verschillende modellen badpakken. Hierdoor kan je zelf bepalen waar je, je het comfortabelst in voelt. Zo heb je een corrigerend badpak met een mesh accent of met een vrolijk roze zebrapatroon. Ook kan je kiezen voor een eendelige outfit met een lage V-hals, uitsnijden of een overslag. Genoeg opties dus! Wehkamp heeft op het moment een groot aanbod van badpakken, dus neem daar zeker eens een kijkje.

Dames zwemtopjes en zwemslipjes

Naast de strapless- en beugelbadpakken, heeft dit kledingmerk ook veel bikini’s. De topjes en broekjes zijn makkelijk met elkaar te matchen, waardoor je verschillende looks kan maken. Zo kan je een groen bikinibroekje met zebrapint combineren met een simpele omslag top, wanneer je het bijpassende topje niet lekker vindt zitten. Bovendien zijn er verschillende modellen broekjes en zwembh’s, waardoor er vast wel iets tussen zit waar je, je goed invoelt. Denk aan strapless topjes, beugels, ruches of push-up. Dit badkledingmerk heeft hoge en lage broekjes, met accenten en zonder accenten. De keuze is aan jou!

Zwembroeken voor heren en jongens

De badpakken en bikini’s vormen een groot deel van het aanbod, maar dat betekent niet dat dit merk geen ruimte heeft voor de mannen. Sterker nog, je kan voldoende opties voor

zwembroeken vinden. Deze zijn in verschillende kleuren en lengtes beschikbaar. Voor de kleinere heren he je kleurrijke opties met bijvoorbeeld een blaadjespatroon. De grote heren die nog klein willen zijn hoeven zich geen zorgen te maken. Voor hen zijn er ook genoeg leuke broeken te vinden. Denk aan bijvoorbeeld een blauwe zwembroek met haaien. Jong of oud, het hele gezin kan vrolijk en stijlvol het strand op.

Grote maten zijn normaal

Elk lichaam is anders en maten bestaan om ervoor te zorgen dat iedereen iets vindt voor zijn of haar lichaam. Maar de standaardmaten zijn soms niet helemaal kloppend voor ons lijf. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich het beste kan voelen tijdens de zomer, verkoopt Beachwave ook grote maten. Dit zijn dezelfde modellen en kleuren als de normale collectie. Ze hebben dus enkel meerder maten beschikbaar. Het zou namelijk niet uit moeten maken welke bikini’s en badpakken je kan dragen. Dankzij de grotere maten kan elke vrouw het broekje of topje kiezen waar haar lichaam het beste in uitkomt en, nog belangrijker, waar zij zich het comfortabelst in voelt.

Kijk je al uit naar die prachtige strandvakantie met zon, zee en stijl? Bekijk dan eens het aanbod van BEACHWAVE op deze pagina.

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door op accept te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.