Triangel Bikini

Bikini

12.99

Triangel Bikini

Bikini ‘PG MACRAME’

35.99

Triangel Bikini

Bikini ‘TROPICS’

34.90

Triangel Bikini

Bikinitop

34.99
Aanbieding!

Triangel Bikini

Bikinitop ‘Animaux’

27.90 21.90

Triangel Bikini

Bikinitop ‘Duran’

29.90

Triangel Bikini

Bikinitop ‘Goldenrod’

29.90
24.90
Aanbieding!
27.90 19.92
Aanbieding!
27.99 14.00

Triangel bikini kopen online?

Triangel bikini kopen voor meisje? Dat is een fluitje van een cent bij Badkleding.com Naast ons aanbod vind u bij ons ook de beste prijs. Bovendien kunt u kiezen uit een onuitputtelijke voorraad aan meisjes badkleding. Triangle bikini’s in alle soorten, kleuren, stijlen, maten en prijzen. Naast onze vaste lage prijzen merken. Zijn we tevens goed voorzien in de luxe hoek. Premium merken als Sunseeker, Noppies, Quiksilver, Name It en Vingino. Allemaal voor jouw Amazing Kids! Naast ons assortiment voor stoere jongens, hebben we tevens een ruime collectie beschikbaar voor schattige meisjes. Fel roze badkleding met vrolijke versieringen. Zoete kleuren voor zoeten meiden. Neem snel een kijkje!

Wat is triangel bikini?

Triangel bikini’s kenmerken zich door de draden die je op de rug en in de nek vastmaakt. Deze bikini vorm wordt hierdoor gedragen in een soort driehoekvorm. Een driehoek als een triangel. De triangel bikini is ideaal geschikt voor jonge meiden. Deze vorm van badkleding staat voor ‘trendy, jong en hip’. Geen grote lappen stof waardoor je witte vlakken op de huid krijgt. Netjes en verzorgde Badmode van Badkleding.com die je door deze draden traploos kunt verstellen. Je stoere meid kan dus even meegroeien met net aangeschafte triangel bikini. Heb je badkleding vragen? Kijk dan in onze kennisbank. Staat jou vraag niet in onze kennisbank? Neem contact op, zodat we de badkleding kennisbank kunnen uitbreiden.

Triangel bikini voor meisjes

Ook binnen deze categorie is er variatie te vinden. Fijne kleine bikini kopen? Of ben je meer op zoek naar een stevige triangel? Ook voor de wat vollere jonge meid hebben we genoeg in het assortiment. Badkleding met iets bredere banden en wat meer borst omvang, maar hierdoor niet minder subtiel! Het is essentieel je prettig te voelen in jouw badkleding. Kijk rond en kies precies jouw topstuk uit ons ruime aanbod. Of kies het perfecte model voor jouw dochter.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.