Aanbieding!
34.95 17.13
Aanbieding!
34.99 17.15
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Wat is een triangel bikini? Een triangel bikini’s kenmerken zich door de draden die je op de rug en in de nek vastmaakt. Deze bikini vorm wordt hierdoor gedragen in een soort driehoekvorm. Een driehoek als een triangel. Geen grote lappen stof waardoor je witte vlakken op de huid krijgt. Netjes en verzorgde Badmode van Badkleding.com die je door deze draden traploos kunt verstellen. Je stoere meid kan dus even meegroeien met de trendy net aangeschafte triangel bikini. De triangel bikini is ideaal geschikt voor jonge meiden. Deze vorm van badkleding staat voor ‘trendy, jong en hip’.

Stevige triangel bikini kopen? Ook voor de wat vollere jonge meid hebben we genoeg in het assortiment. Een bikini met iets bredere banden en wat meer borst omvang, maar hierdoor niet minder subtiel! Het is essentieel je prettig te voelen in jouw badkleding. Kijk rond en kies precies jouw topstuk uit ons ruime aanbod.

Triangel bikini kopen? Dat is een fluitje van een cent bij Badkleding.com Naast ons aanbod vind u bij ons ook de beste prijs. Bovendien kunt u kiezen uit een onuitputtelijke voorraad aan meisjes badkleding. Triangle bikini’s in alle soorten, kleuren, stijlen, maten en prijzen. Naast onze vaste lage prijzen merken. Zijn we tevens goed voorzien in de luxe hoek. Premium merken als Sunseeker, Noppies, Quiksilver, Name It en Vingino.  Allemaal voor jouw Amazing Kids! Naast ons assortiment voor stoere jongens, hebben we tevens een ruime collectie beschikbaar voor schattige meisjes. Fel roze badkleding met vrolijke versieringen. Zoete kleuren voor zoeten meiden.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.