Brunotti Bikini kopen online

Op zoek naar een Brunotti bikini? Op deze pagina tref je ons complete assortiment. Brunotti (sinds 1980) is van oorsprong een Nederlands mode merk. En richt zich voornamelijk op de (wind-)surf en snowboard subcultuur. Doordat oprichter Claudio Brunotti zelf een windsurfer was kent dit merk haar doelgroep tot in elke vezel. Naast het bedrijven van topsport werd Brunotti ook top-ondernemer. Hij handelde in surfboards en breidde snel zijn assortiment uit met mode. Hierdoor werd Brunotti steeds meer een merk. Tevens een zeer gewild merk! Zijn T-shirts werden een collectors item voor de echte liefhebber. Nu kan iedereen Brunotti badkleding aanschaffen. En van top tot teen zich kleden in mode. Op zoek naar Brunotti Heren badkleding? Of Jongens zwembroek? Brunotti badkleding voor het hele gezin! We hebben ook een speciale Surf badkleding afdeling.

brunotti bikini logo

Brunotti badkleding

Brunotti kopen online kun je bij badkleding.com. Naast de bekende Brunotti bikini’s voor echte surf-liefhebbers hebben we ook voor de surfdude’s passende zwemshorts. Bekijk snel onze collectie badkleding van dit trendy merk! De ontwikkeling van Brunotti is in een sneltreinvaart gegaan. Doordat in 1985 haar assortiment is uitgebreid met snowboardsport producten heeft ze een extra markt aangeboord. Het logo van Brunotti geeft de doelgroep van het merk goed weer. De boarders-lifestyle! Met bovenin het logo de palmboom voor de zomer, strand en golven. Daaronder de dennenboom die staan voor de winter, sneeuw en bergen.

Brunotti; Het feelgood merk

Toen Claudio Brunotti op 13 jarige leeftijd naar Nederland kwam om de golven van Scheveningen te bedwingen kon hij niet vermoeden dat hij badkleding merk zou stichten. Zijn bevlogenheid en plezier in surfen hebben het merk gemaakt tot wat het is; Een badkleding merk dat zich identificeert met chillen op het strand, de natuur opsnuiven en en maximaal van vrijheid genieten. Een echt Feelgood merk!