Wat is badkleding?

Badkleding maakt deel uit van badmode. Met badmode bedoelen we alle artikelen die samenhangen met het zonnebaden of zwemmen. Naast badpakken valt bijvoorbeeld ook een accessoire hier onder. Badkleding beperkt zich tot kleding (confectie) wat gedragen wordt tijdens het zonnebaden of zwemmen.

Badkleding kan een variant op de bekende bikini of tankini zijn. Maar bijvoorbeeld ook een zwempak, zwemshort of c-string valt onder deze noemer. In de volksmond onderscheiden we wel tientallen soorten.  Struin het internet af naar jouw favoriete. Maar mis niet de grootste etalage op badmode gebied 🙂 

wat is badkleding

Waarom Badkleding?

Bad- of zwemkleding wordt over het algemeen gedragen tijdens het zonnebaden of zwemmen. Maar ook gedurende andere vrijetijdsbesteding kan het worden gedragen. Wat we bedoelen? Neem nou saunabadkleding! Om gedragen te worden tijdens een sauna bezoek. Of wat dacht je van uitgaan? Disco zwemmen, schuimparty’s of een feest zonder dit alles. Het maakt steeds meer deel uit van reguliere confectie. Bijvoorbeeld een overhemd of broek. Dit komt omdat het op meer momenten wordt gedragen. Festivals zijn hier het beste voorbeeld van.

Het kopen van bijvoorbeeld een bikini is praktisch nodig. Naast het praktisch nut is het natuurlijk ook fijn een nieuwe bikini te shoppen. Uren zoeken op het internet naar jou perfecte setje. Natuurlijk geeft Badmode je een positief gevoel. Al snel denken we aan vakantie bij het aankopen van een bikini of badpak. En dat gevoel willen we zo lang mogelijk vasthouden! Stil je vakantiehonger met een kijkje op onze website met luxe badpakken!

Zoek je informatie over badmode? Ga snel naar onze kennisbank. Hier vind je antwoord op al je vragen!