Wat is een beugel bikinitop (en welke varianten zijn er)?

Wat is een beugel bikinitop (en welke varianten zijn er)?

De beugelbikini is vrijwel het populairst onder de dames badkleding. Dit geldt zowel voor dames met grote cupmaten als voor dames met kleine borsten, vanwege de stevigheid die de beugel biedt. Een beugel bikinitop is perfect voor beachvolleybal of baantjes trekken omdat de bikini goed op zijn plaats blijft zitten.

De voordelen van een beugelbikini

Een beugel bikinitop bevat cups die zijn voorgevormd en ingelegd met een beugel in tegenstelling tot een triangelbikini. Deze beugel geeft veel steun aan je borsten en zorgt voor een mooi decolleté. Een beugelbikini is geweldig om lengtes te zwemmen, in het water te duiken of een snelle beachvolleybalwedstrijd, omdat hij goed op zijn plaats blijft zitten. Beugelbikini’s zijn er in verschillende stijlen, waaronder een basisvariant met schouderbandjes, een halter bikinitop, een bandeau topje, tankini variant en een push-up bikini variant met voorgevormde cups. Perfect voor iedere borstomvang: beugel bikinitops zijn echte allrounders binnen de dames badkleding.

Wat-is-een-beugel-bikinitop

Of je nu een grote of een kleine cupmaat hebt, een bikinitop met beugel zorgt voor uitstekende ondersteuning. Een push-up bikinitop is geweldig als je je borsten groter wilt laten lijken. De wow-factor van een push-up bikinitop is dat je borsten er twee cupmaten groter uitzien. Bikinitops met brede bandjes zijn ideaal voor dames met grote borsten, omdat ze meer steun geven en je schouders en rug ontspannen. Als je je buik liever bedekt, is een tankini-top met beugel de juiste keuze. Als je een gespierd lichaam hebt, is een bandeau bikini met beugel perfect, omdat het je atletische en slanke vorm benadrukt. Een halterbikini is geweldig voor een dame met brede schouders, omdat het de schouders smaller doet lijken. Voor elk figuur is er een beugelbikini die bij je past!

Beugelbikini; verschillende varianten

Bikini’s met beugels zijn er in verschillende stijlen en maten. Neem bijvoorbeeld de beugel bikinitop in het haltermodel. De beugel geeft extra steun en zorgt ervoor dat de borsten nog beter op hun plek blijven. Je kan de halterbikini meestal zelf om je nek vast knopen. De beugelbikini is ook in een balconette vorm verkrijgbaar. De cups aan weerszijden van de borsten zitten even hoog en beslaan vaak de helft tot driekwart van de borst. Ook zit er altijd een beugel in een push-up bikini. In deze bikini voegt de beugel meer steun toe.

Daarnaast is het kleurenpallet vergroot. Elk jaar is de zwarte beugelbikini populair, maar er zijn ook veel prachtige tinten om uit te kiezen. Zo kan een heerlijke roze beugelbikini, je zomerse huidje doen stralen! Een beugelbikini kan met verschillende broekjes worden gedragen.

Voor wie is een beugelbikini geschikt?

Voor dames met grotere borsten zijn bikinitopjes met beugels geweldig, omdat de beugel extra ondersteuning biedt die verder gaat dan alleen vulling. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dames met een kleinere buste geen bikinitopje met beugel kunnen dragen! Het grootste verschil tussen reguliere dames badkleding en beugel bikinitops is de pasvorm. Overbelasting van de stof, het trekken aan de buste en andere onaangename bijwerkingen van een onjuiste maat kunnen worden voorkomen door de juiste pasvorm voor je lichaamsbouw en buste te nemen.

• Geschikt voor zowel grote als kleine borsten.
• Een echte klassieker
• Extreem comfortabel met de juiste pasvorm

Badkleding onderhoud

Ook een bikinitop met beugel dient verzorgd te worden. Veel van deze informatie kun je vinden in onze badkleding kennisbank. Op zoek naar meer tips, advies of antwoorden op de meest gestelde badmode vragen? Bezoek onze kennisbank.

bikinitop-met-beugel