Wat is grote maten badkleding?

Wat is grote maten badkleding?

Grote maten Badkleding is badmode die qua maatvoering verder gaat dan de gemiddelde maat. De meeste Nederlandse vrouwen vallen in maat 42. Hierdoor wordt 42 gesteld als standaard maat. Deze maat vormt veelal het begin van de maten bij grote maten winkels. Doordat deze winkels zich puur richten op grote maten kunnen zij een breed assortiment aanbieden voor haar doelgroep. Badkleding in een grote maat betekent niet alleen meer stof. Dat zou te makkelijk zijn! Naast bijvoorbeeld een figuur corrigerende werking biedt kleding van deze categorie ook goede steun voor de boezem. Dit alles natuurlijk met maximaal comfort en de ideale pasvorm. Onze grootste collectie grote maten vind je in de afdeling dames badpak.

grote maten badkleding

Badkleding in grote maten

Plussize-badkleding, ook wel grote maten badkleding genoemd, bestaan er in veel maten. Dit gaat over het algeen door tot maat 68 (borstomtrek 170cm of groter). Naast tankini’s in grote maten is voornamelijk het assortiment badpakken in grote maten goed vertegenwoordigd. Ook wel plussize-badpak genoemd. Over het algemeen wordt gesteld dat een grote maat begint bij maat 44. Enerzijds is dat een vreemde vaststelling omdat de gemiddelde Nederlandse vrouw valt in maat 42. Anderzijds kunnen we opgelucht ademhalen omdat elke producent of winkel een andere maattabel hanteert voor haar producten!

Groot en bemind

Bij badkleding.com zijn we erg goed in omdenken. Waarom ons richten op standaard categorieën badkleding? Als we ook ons kunnen specialiseren in niche collecties. Neem nu onze rijke collectie grote maten badkleding. Een simpele zoek opdracht op onze website geeft je genoeg hits! Maak ook binnen onze categorieën kun je prima terecht. Klik op de gewenste maat en hoppa! Daar heb je jouw favoriete badkleding op het beeldscherm. Een Grote cupmaten badpak van Figleaves bijvoorbeeld. Tevens een trendy badpak van Wolf & Whistle. Of wat dacht je van de collectie van Ulla Popken? Staar niet blind op maatvoering. Kijk altijd naar het advies van de winkel waar je besteld! Kijk wat je het beste staat en past. Waarom zou je focussen op de maat die op het kaartje staat? En anders? Knip ‘m er gewoon uit.”

Eigenschappen top 4 grote maten badkleding

  • Handig geplaatste stretchnaden of stuwvlakken die werking biedt op het lichaam.
  • Voor gevormde gewatteerde cuppads om de boezem te ondersteunen.
  • Perfecte pasvorm door stevige Elastaan.
  • Extra brede banden rond hals en/of om schouder om druk te verlagen.

Draag je nog steeds jou oude vertrouwde badpak? Breek los uit dat oncomfortabele korset! En verwen jezelf met nieuwe badkleding die je past als een handschoen. Ook met corrigerende werking! Correctie badkleding is de trend van het moment. Wat is correctie badkleding? Heb je meer badkleding vragen? Ga hier terug naar ons overzicht kennisbank. Heb je een aanvulling op bovenstaand antwoord? Of heb je een opmerking? Laat het ons weten! Met jouw betrokkenheid bouwen we een fijn badkleding informatie website op. Een website voor iedereen! 

Badpak Dames

Badpak met verstelbare spaghettibandjes

2 maten beschikbaar

49.99
SALE

Badpak Dames

Badpak met structuurmotief

2 maten beschikbaar

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €34.99.
SALE

Badpak Dames

Badpak met structuurmotief

2 maten beschikbaar

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €34.99.

Badpak Dames

Lascana Badpak met jungle-look en modellerend effect

58.99

Badpak Dames

Venice Beach Badpak met trendy logoprint en modellerend effect

54.99

Badpak Dames

s.Oliver RED LABEL Beachwear Badpak met stof overtrokken siergesp

59.99
SALE

Badpak Dames

Hunkemöller Badpak Shaping Sydney Blauw

2 maten beschikbaar

Oorspronkelijke prijs was: €49.99.Huidige prijs is: €15.00.

Badpak Dames

Ten Cate Swim Badpak Dames

6 maten beschikbaar

62.95