Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Orange Stars

Orange Stars is een Nederlands kledingmerk en heeft als doel om de kinderen thuis een lach op het gezicht te geven. De badkleding is fun, makkelijk, maar tegelijkertijd stijlvol. De grootste aanbieder van dit merk is Kleertjes.com, maar je kan het ook bij andere shops vinden. Bovendien is dit Hollandse merk niet zo duur, waardoor iedereen er plezier van kan hebben!
badkledingmerk Orange Stars

De zwemcollectie van Orange Stars is vrolijk met een knipoog. De zwembroeken voor jongens zijn te verkrijgen in verschillende patroontjes, waardoor elk kind met een lach in het water kan springen. Denk aan een oranje pak met toekans, een blauwe haaienbroek of een leuke onderkant met panterprint. Daarnaast zijn er verschillende soorten lengtes. Wanneer iemand wat langer is, kan hij voor een langere zwembroek kiezen. Heb je kortere benen? Geen probleem, er zijn genoeg kortere zwembroeken waarmee je vrolijk de zomer doorkomt.

Bikini’s voor de meiden

Naast zwembroeken, brengt dit kledingmerk ook badkleding voor meisjes uit. Ze hebben een groot assortiment aan bikini’s. Ook deze zijn met verschillende patroontjes bedrukt. Zo heb je gekleurde bikini’s met vrolijke stippen of een badpak met kleurrijke bloemen. Ook kan je matchen met de jongens, want een bikini met toekans of panterprint vind je ook tussen de topjes en zwemslipjes. Een groot pluspunt van dit Hollandse badkledingmerk is dat de bikini’s ook in verschillende modellen komen, waardoor elk kind wel iets vindt waar ze zich comfortabel in voelt. Zo heb je bovenkanten met ruches, maar kan je ook kiezen voor een model met bandjes.

Match er maar op los!

De badkleding van Orange Stars is speels en maakt nieuwsgierig. Het idee is dat er alles mee gematcht kan worden. Wanneer je van plan bent een dagje naar het strand te gaan,

kan je makkelijk een shirt over de zwemshorts doen. Zo zie je er ook vrolijk uit tijdens de reis. Voor de bikini’s geldt dat de verschillende modellen in verschillende patroontjes en kleurtjes komen. Hierdoor is het makkelijk om een topje met een ander broekje te matchen en zo een originele look te creëren. Natuurlijk hoeven de stukken badkleding niet hetzelfde model te hebben om leuk bij elkaar te staan, maar het maakt het wel makkelijker.

Ook voor de kleinste kids

Elk kind is anders en dat maakt de wereld juist zo leuk. De een is nieuwsgierig, de ander wild en weer een ander staat om zeven uur ’s ochtends al te springen en te zingen. Maar ook in grootte verschillen kinderen. De een heeft zijn of haar groeispurt al heel vroeg, bij de ander duurt het nog wel een paar jaar. Sommige kids zijn ook wat kleiner gebouwd en de standaardmaten kunnen dan veels te wijd zijn. Daarom heeft Orange Stars een speciale lijn voor de kleinste kids, de smalle fit. Iedereen mag er immers zijn en zo kan iedereen vrolijk de zomer door.

Ben jij klaar voor een zomer vol pret, avontuur en matchende badkleding? Kijk dan snel op deze pagina voor gegarandeerd waterpret!

Maattabel

Hier vind je een tabel die je kan helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast de leeftijd van het kindje, is ook de bouw van het kindje belangrijk. Op een geboortekaartje staat meestal de lengte en het geboortegewicht van het kindje vermeld. Houd de lengte aan voor de maat en kies dan 1 maatje groter als het geboortegewicht van het kindje boven de 3500 gram bedraagt.

Leeftijd Maand/Jaar Lengte Maat
0 tot 1 Maanden 50 cm 50
1 tot 2 Maanden 56 cm 56
2 tot 4 Maanden 62 cm 62
4 tot 6 Maanden 68 cm 68
6 tot 9 Maanden 74 cm 74
9 tot 12 Maanden 80 cm 80
12 tot 18 Maanden 86 cm 86
2 Jaar 92
3 Jaar 98
4 Jaar 104
5 Jaar 110
6 Jaar 116
7 Jaar 122
8 Jaar 128
9 Jaar 134
10 Jaar 140
11 Jaar 146
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door op accept te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.
preloader