59.95
44.99
37.99

Tankini kopen?

Tankini met beugel kopen? De trendy keuze van dit moment! In veel variaties beschikbaar en dus voor iedere vrouw geschikt. Ben je onzeker over je buik? Tankini’s bedekt je buik helemaal en is hierdoor perfect geschikt om zelfverzekerd over het strand te flaneren. Of wil je jouw buik beschermen tegen zonnestralen? Ook hiervoor is deze badkleding perfect geschikt. Daarnaast bestaan er tankini’s die de boezem kleiner doet lijken. Maar we hebben ze ook die gevulde cups hebben zodat de boezem juist wat voller lijkt. Voor ieder wat wils! Ben je zwanger? En wil je je buik beschermen omdat je een baby draagt? Bekijk ook onze collectie positie badkleding waar de tankini ook goed vertegenwoordigd is. Bij badkleding.com zit je goed voor elk type tankini. Tientallen merken van tientallen webshops staan voor jou klaar om ontdekt te worden. Wat dacht je van de nieuwste collectie van Bonprix?

Wat is een Tankini

Een Tankini is een tweedelig badpak. Dit biedt wat voordelen.Ten eerste kun je tijdens een toiletbezoek simpel je broek naar beneden doen. Dit is in ééndelige badkleding (onder andere een badpak) niet mogelijk. Daarnaast kun je bij een tankini ideaal een losse broek en top combineren. Miss Match! Ideaal voor de vrouw die of graag afwisselt in sets. Of geen afstand kan doen van haar huidige broek. Want hij zit zo lekker! Wees creatief en zoek de combinaties lekker zelf helemaal uit.

Tankini grote maten

Onzeker of je buik? Een tankini verbergt je buik prima. Daarnaast is er speciaal voor de volle vrouw badkleding op de markt die de boezem extra ondersteunen met een beugel. Deze Tanikini met beugel zijn ideaal. Wil je juist het tegenovergestelde bereiken? Kies dan voor een minimizer. Het nieuwste onder de zon! Een minimizer zorgt er voor dat de boezem minder groot lijkt. Hiervoor worden diverse technieken gebruikt. De ene fabrikant gebruikt correctie vlakken op de badkleding. De ander gebruikt optische trucjes om de boezem minder op te laten vallen. Bekijk welke minimizer voor jouw fijn lijkt.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.