Luxe badkleding; De categorie binnen ons assortiment waar we het meest trots op zijn. Want hier kunt u pas echt iets speciaals scoren. Kwaliteit verloochend zich niet. En dat merk je direct bij onze afdeling luxe badkleding. De beste merken maken de beste Badpakken en Bikini’s. Gemaakt om gedragen te worden met maximaal comfort. Ontworpen om klasse uit te stralen. En net even vooruit te lopen op trends. Naast de nieuwe modellen zijn er ook tal van klassieke ontwerpen. Voor ieder type vrouw de perfecte match!

Wat is luxe badkleding? Dat is een lastige vraag om snel te beantwoorden. Het zit vaak in details. Daarnaast verwacht je ook een degelijk product waar je lang plezier van hebt. Helaas weet je pas of de duurzaamheid in orde is, als je het een tijdje bezit. Staar niet blind op de prijs. Er worden prachtige stukken gemaakt voor een paar tientjes. Maar wees ook niet te zuinig. Want kwaliteit heeft zijn prijs.

Badkleding voorzien van borduursels is een mooi voorbeeld van Luxe badkleding die zich onderscheid. Anderzijds hebben we de wat goedekopere verfraaing met bijvoorbeeld prints. Het drukken van een afbeelding op stof is aanmerkelijk goedkoper dan het borduren van draad door stof heen. Naast de kwalieteit die van borduursels afspat komt het ook de duurzaamheid ten goede. Luxe badkleding merken die Haute Couture bedrijven op badkleding gebeid vind u ook in onze webshop. Zelfs ontwerpen die de catwalk zijn gepasseerd kunt u bij ons aantreffen.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.