Showing 1–24 of 187 results

Positie

Noppies Zwangerschapstankini Positietankini top Maui Zwart

39.99

Positie

Zwangerschaps Bikini/Tankini Slip Kiki

39.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Mlava Strikkorrd

39.99

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Mynthe

44.99

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Josefine Striped

29.95

Positie

Pez Do’r ZwangerschapsTankini / PositieTankini Palm Springs

39.95

Positie

Noppies Zwangerschapstankini Positietankini top Mallorca Zwart

29.99

Positie

Noppies Zwangerschapsbikini Positiebikini top Nadine

22.95

Positie

Noppies Zwangerschapstankini Positietankini Top Noor Zwart/Wit

39.99

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Jamilla

39.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsTankini / Positietankini Dorian

39.95

Positie

Sexy Petit Amour ZwangerschapsTankinitop Black/White

22.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Manny String

29.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Russel Heart

34.95

Positie

Anita Zwangerschapsbad[ak / Positiebadpak Samoa Blue met bandeaucup

39.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Josefine Sille Printed

29.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Russel Birdy Blauw

33.99

Positie

Noppies Zwangerschapsbadpak Positiebadpak Cheryl

39.99

Positie

Petit Amour ZwangerschapsTankinitop Black/White MaxiCup

29.95

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Cinna Bow

39.95

Positie

Pez Do’r ZwangerschapsTankini / PositieTankini Santorini

39.95

Positie

Noppies Zwangerschapsbadpak Positiebadpak Noor

44.99

Positie

Mamalicious ZwangerschapsBadpak / PositieBadpak Josefine Stripy White

29.95

Positie

Anita Zwangerschapsbadpak / Positiebadpak Samoa Midnight

39.95

Positiebadkleding kopen online?

Positiebadkleding; Dat zit wel goed! Bikini’s, tankini’s, badpakken en zwempakken voor de bellyfashion. Badkleding en dan met name badpakken zijn ook in de positie variant te verkrijgen. Zwangerschapsbadkleding is een must voor elke vrouw in verwachting. Ontworpen voor het vrouwelijk lichaam met als doel ultieme comfort te bieden. Zodat je ontspannen uit kunt zien naar de komende unieke en bijzondere maanden. Relax zand en water kunt opzoeken. Zwangere vrouwen opgelet! Badkleding.com biedt de ruimste positie badkleding van Nederland. Ons aanbod gecombineerd met onze unieke zoekfunctie zorgt dat je altijd slaagt met de juiste keuze positiebadkleding.

Wat is positiebadkleding?

Positiebadkleding is badkleding speciaal ontworpen voor de zwangere vrouw. De diverse stadia van zwangerschap perfect bedekt door jouw keuze positiebadmode. In eerdere tijden werd de babybuik verborgen gehouden onder wijde jurken en vormloze badkleding. In de tijd hiervoor maakte de handige vrouw even wat badkleding voor haarzelf. Simpelweg omdat er geen aanbod positiebadkleding was! Die tijd is gelukkig voorbij. Ook tijdens de zwangerschap kun je jouw eigen persoonlijke look behouden. Op zoek naar gevestigde surf merken? Of luxe merken met dito afwerking en uitstraling? Het is mogelijk in onze afdeling positiekleding. Positiemode met een losse look of juist badkleding die jouw buik accentueert? Met zwangerschapsbadmode van nu kun je alle kanten op. Nonchalante badkleding van katoen of een strakke tankini van elastaan? Persoonlijke stijl die je elke dag kunt veranderen. Aan het aanbod ligt het niet. De keuze is aan jou.

Wat is positiekleding?

Positiekleding is kleding die er op het eerste gezicht normaal uitziet, maar is aangepast op het lichaam van een zwangere vrouw. Doordat je buik langzaam groeit krijg je langzaam aan door dat je normale kleding niet meer prettig zit. Naast een knellende spijkerbroek volgt al snel een omhoog kruipend shirtje. Ook merken veel vrouwen dat de heupen breeder worden en de borsten enkele cup maten groeien.

Als de eerste maanden voorbij zijn en je spijkerbroek knelt, is het tijd om over te stappen op positiemode. Hierbij is het echt niet nodig een volledig nieuwe garderobe aan te schaffen. Enkele basis kledingstukken is voldoende. In die paar basis kledingstukken mag positiebadkleding niet ontbreken! Goedkoop of duurkoop? Na de bevalling heb je niet meteen je oude figuur weer terug. Hierdoor zul je ook na je bevalling veel plezier bevelen aan positiekleding. Die zwangerschapskleding komt dan nog goed van pas! Neem dan ook de tijd met het aanschaffen van positie(bad)kleding. En kies niet voor het goedkoopste kledingstuk maar wel voor de comfortabelste en duurzaamste. Zo weet je zeker dat je lang plezier beleeft van je aankoop.

Trots op je figuur

Je bent al heel wat weken op weg en dat is te zien aan je lichaam. Nog even en dan kan het relaxen van de vakantie beginnen. Zwanger in de zomerperiode! Puffend en zwetend de laatste weken in. Er zullen dagen zijn dat je het helemaal hebt gehad met die buik. Zorg dan dat je de koelte opzoekt. Zoek bijvoorbeeld het strand of recreatieplas op. Lekker onder een parasol! Klein briesje erbij, héérlijk….. Bij zon, strand, zee hoort badkleding. Badkleding die aansluit op jou wens, behoefte en lichaam. Wees trots op je lichaam en leg het accent op je buik. Neem nou onze positie tankini’s van Op en Top Zwanger. Tankini’s die perfect aansluiten rond je buik. Maar zeker niet afknellen doordat ze gemaakt zijn van de beste elastische stoffen. Op zoek naar badpakken voor de zwangere vrouw? Ga helemaal los op badkleding.com!