show blocks helper

Prijs filter

  •   
  •   

Merk -

Winkel -

Meisjes Bikini kopen online?

Om tot een goede keuze te komen zul je eerst moeten kiezen tussen de vele soorten. Er zijn tientallen soorten beschikbaar. Allemaal in tientallen verschillende prijscategorieën, kleuren, stijlen en kwaliteiten. Miss Match! Naast de vaste combinaties of sets die je kunt aanschaffen via onze website hebben we ook losse tops of broekjes in het assortiment. Enerzijds kun je kiezen zelf een set te combineren. Anderzijds kun je het gemak nemen van een set. Of heb je misschien een favoriet merk? Dat maakt het kiezen al een stukje makkelijker. De bikini is bij uitstek de allemansvriend voor de echte zonaanbidder. Ook nog eens meest verkocht onder de meisjes badkleding.

Wat is een bikini?

Een bikini is badkleding welke bestaat uit twee delen; Een bovenstuk en een broekje. Ze bestaat al ruim een eeuw. Naast de toen gebruikelijke zwempakken was daar opeens een blote badkleding variant op de markt; De Bikini. In het prille begin vond men haar een te blote optie. Bovendien werd het kledingstuk nog niet gedragen door bekende mensen. Hier kwam snel verandering in. Toen eenmaal wereldberoemde vrouwen de bikini gingen dragen werd ze steeds meer geaccepteerd. En wij snappen waarom! Het tweedelige badpak voor jong en oud, in elke stijl en in elk budget.

Welke bikini’s zijn er?

Bikini’s zijn er in veel varianten. Wat dacht je van de bandeau? Frans voor haardband. Nou dat is wel te zien. Een Bandeau Bikini is onsympathiek gezegd een uit de kluiten gewassen haarband! Ook tref je in ons assortiment de beugel Bikini aan. Een top met beugel om de borsten goede ondersteuning te geven met dito draag comfort. Bovendien te verkrijgen als push up! Al is die niche markt in de meisjes hoek uiteraard erg klein. Binnen de soorten voor meisjes is de Triangel bikini een snelloper. Deze vorm straalt ‘trendy, jong en hip’uit. Bovendien groeit de triangel deels mee met de draagster. Hierdoor maak je een budget vriendelijke keuze. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Neem dan contact op! Heb je vragen over badkleding in het algemeen? Bijvoorbeeld pasvorm, variaties of onderhoud? Bekijk dan onze kennisbank. Hier vind je antwoord op alle badkleding vragen.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.