69.95
59.95
Aanbieding!
31.95 24.95
Aanbieding!
29.95 24.95
Aanbieding!
37.95 32.95
Aanbieding!

Badpak

Badpak

11.99
Aanbieding!

Badpak

Badpak

79.90 47.90

Badpak

Badpak

59.99
Aanbieding!
79.95 71.96
Aanbieding!
59.90 40.41
Aanbieding!
39.90 26.91
Aanbieding!
59.90 23.94
Aanbieding!
79.95 71.96
59.90
Aanbieding!
39.90 19.12

Badpak kopen?

Badpak dames; Elke vrouw wil graag goed voor de dag komen. Een Badpak is hier prima voor geschikt. De pasvorm legt de nadruk op de vrouwelijke vorm van het lichaam. Daarnaast hoef je je niet druk te maken dat er te veel van je lichaam te zien is. Het badpak zien wij dan ook als een erg chique oplossing om te zonnebaden. Ben je wat onzeker over je postuur? Kijk dan eens bij onze collectie correctie badkleding. Corrigerende badkleding ondersteunt het lichaam op bepaalde plaatsten waardoor de draagster een stukje slanker lijkt. Uiteraard nog steeds op een mooie chique manier. Badpakken lenen zich perfect voor comfortabel zonnebaden. Door wat bredere banden en goede sluitingen bied het badpak, ook wel zwempak, zekerheid. Zekerheid in combinatie met bewegingsvrijheid. Even wild plonsen is geen probleem! Badpakken zijn stuk voor stuk goed geschikt om zelfverzekerd te zwemmen en te zonnebaden.

Badpak dames

Badpakken zijn er in vele soorten en maten. Super sportief om snel door het water de snijden. Of mega comfortabel om relax te kunnen zonnebaden. Echt een alleman vriend. Ben je opzoek naar een bepaald merk badpak? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie. Dan heb je snel jouw favoriete merk on de aandacht. Wil je een badpak van hoogwaardige kwaliteit? Kijk ook eens bij onze assortiment luxe badkleding. Niet onze goedkoopste afdeling maar wel badkleding met een zeer goede kwaliteit en een unieke stijl. Of wat denkt je van UV doorlatende badpakken? Dé manier om egaal bruin te worden. De zekerheid van een badpak gecombineerd met naakt zonnebaden. We bedenken ook van alles!

Badpakken

Badpakken kopen online is de trend van nu. Ons assortiment groeit met de week. Speciaal voor de vollere vrouw. Ook voor de fijnere of slanke vrouw zijn badpakken ideaal. Badkleding met cups zorgen voor een vollere boezem. Daarnaast zijn er ook badpakken met de mogelijkheid een prothese in te verwerken. Echt te verwerken of simpel in te schuiven. Of een badpak met beugel voor wat meer ondersteuning. De tijd staat niet stil. Badkleding anno nu! Heb je vragen over badpakken? Of badkleding in het algemeen? Vragen over onderhoud, pasvorm, meetmethode, enzovoorts. Gan dan snel naar onze kennisbank!

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.