Enig resultaat

SALE

Zwemshort Heren

Timberland Zwemshort in blauw voor Heren, Maat: S. TB0A2DH94331

24.95

Timberland zwembroek online kopen

Timberland is bekend vanwege zijn schoenen heeft ook een mannencollectie badkleding. In deze stoere zwemshorts wil elke man wel gezien worden. In deze collectie herenbadkleding wordt de hedendaagse stijl met het comfort van het hoogste niveau gecombineerd. Ontdek de reeks must-haves die ervoor zorgen dat je stijlvol en comfortabel de dag doorbrengt.

In de herencollectie wordt de merkreputatie hoog gehouden door het gebruik van kwaliteitsvolle stoffen. Timberland maakt zich hard voor duurzaamheid. Zij stellen dat zij samen met de consument het doel moeten hebben de voorkeur te geven aan duurzame kleding en schoenen in plaats van fast-fashion. Timberland heeft 6 duurzame materialen zelf vanaf de grond opgebouwd. Was je kleding op lage temperatuur en houdt je schoenen schoon, dan gaan zij ook langer mee.

badkledingmerk Timberland

 

Timberland: Het badkledingmerk

Op zoek naar badmode van dit trendy mannenmerk? Zoek niet verder en kijk snel op deze webpagina. Ons assortiment en de prijzen wijzigt dagelijks. Het loont dan ook regelmatig even te komen kijken. Maar wacht niet te lang met kopen want voor je het weet ben je te laat 🙁

Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door op accept te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.