Freya bikini kopen online

De oorsprong van Freya ligt in Engeland en is sinds 1998 actief. Vandaag de dag maakt zij onderdeel uit van de Wacoal groep. Een Japanse grootspeler op gebied van mode. Het unieke assortiment van Freya is een lust voor het oog.  Freya richt zich voornamelijk vrouwen met een grote cupmaat en een geringe omvangsmaat. Hierdoor heeft zij een vaste schare fans achter zich verzameld die regelmatig de zomergarderobe aanvult met de nieuwste badkleding. De Freya bikini kenmerkt zich door de uitmuntende kwaliteit gecombineerd met stijl. Stijl laat zich niet vangen. Stijl zie je! Freya bikini’s zijn gemaakt van de beste badkledingstoffen, de mooite designs en bieden maximaal comfort en ondersteuning. Op zoek naar een Freya bikini? Kijk dan snel verder op deze pagina. of op onze luxe badkleding pagina. Badkleding.com; De grootste badmode etalage van Nederland!

freya bikini logo

Freya badkleding

Freya is van alle markten thuis! Naast Badmode richt dit merk ook op nachtkleding en lingerie. Doordat Freya specifiek ontwerpt en produceert voor vrouwen met een grote cupmaat en kleine omvangsmaat. Hierdoor kunnen zij top comfort bieden. Badkleding gemaakt met de perfecte pasvorm. Over het algemeen gaan de omvangsmaten van 60 tot en met 85. Daarnaast gaan de  cupmaten zelfs tot en met cupmaat J. Weet je wat ons helemaal blij maakt? Freya bikini’s worden ook in Engelse tussenmaten aangeboden! Maten als DD en HH. De breedtemaat van een tussenmaat is identiek aan de gewone maat. Daarentegen is er meer stof verwerkt in de top waardoor de boezem net iets meer comfort geboden wordt. De keuze is reuze. Ook heb je beugel keuze. Zo zul je Freya producten aantrffen met beugel of zonder beugel.

Freya zit niet stil en heeft diverse keren per jaar een nieuwe collectie. Naast de verfrissende zomer- en najaarscollecties heeft ze ook een basiscollectie. Liever niet ene Freya bikini? Kijk dan eens bij onze collectie bandeau bikini’s,  balconette of halterbikini’s.

Badpakken en tankini’s

De Freya swim collectie behelst ook Tankini’s en diverse accessoires. Maar ook het volprezen badpak is van de partij. Naast trendy bikini’s steekt het ingetogen badpak wellicht wel wat af. Maar dat maakt het complete assortiment wel voor een ieder geschikt.