Seafolly Bikini kopen online?

Op zoek naar Seafolly bikini? Hier tref je ons volledige assortiment aan. Ben je op zoek naar andere Seafolly producten? Die vind je hier. Seafolly is een van oorsprong Australisch merk en is opgericht in 1975 door Peter en Yvonne Halas. De familie Halas heeft niet stil gezeten! Inmiddels heeft ze 35% van haar thuismarkt in haar greep. Maar ook in het buitenland gaan de zaken goed. In diverse landen zijn ‘flagship’ winkels geopend. En het verkoopnetwerk blijft groeien. Naast Seafolly badkleding richt het merk zich ook op badmode en accessoires.

seafolly bikini
Aanbieding!

Seafolly – Active – Badpak met ring op de voorkant in oranje

124.99 86.99
Aanbieding!

Seafolly – Mix and match – Bikini met overslag en stippen in roze-Multi

76.99 51.90
Aanbieding!

Seafolly – Bandeau-badpak met strepen-Blauw

169.99 79.49
Aanbieding!

Seafolly – Geribbeld badpak met ringdetail in rood

131.99 52.80
Aanbieding!

Seafolly – Badpak met diepe V-hals-Multi

147.99 56.49
Aanbieding!

Seafolly – Escape – Gebloemd badpak met diep décolleté-Multi

157.99 86.49

Seafolly badkleding kopen online?

Om goed voor de dag te komen zoek je iets speciaals. Wat kun je dan beter doen dan een merk kiezen die haar sporen heeft verdient. Die al jaren ervaring heeft met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van de beste badkleding. SEAFOLLY! In thuismarkt Australië bezit dit merk 35% van de badkleding markt. En dat is geen toeval. In Europa is Seafolly minder bekend. En daar kun jij je slag mee slaan! Loop voorop in de trend en schaf een product aan van dit professionele badkleding merk. 

Seafolly Badpak

Seafolly is het stijlvolste badmode merk van het moment. En dat zie je meteen terug in de collectie badpakken. Of je nou op zoek bent naar een zwart badpak of een variant met een vrolijke print; in de collectie van dit super merk tref je het allemaal aan. Naast de ultieme pasvorm biedt zij ook een bijdetijds modieus design. De badkleding, maar met name, badpakken zijn enorm divers zodat je genoeg keuze hebt in stijl, pasvorm en motief.