Seafolly Bikini kopen online?

Op zoek naar Seafolly bikini? Seafolly is een van oorsprong Australisch merk en is opgericht in 1975 door Peter en Yvonne Halas. De familie Halas heeft niet stil gezeten! Inmiddels heeft ze 35% van haar thuismarkt in haar greep. Maar ook in het buitenland gaan de zaken goed. In diverse landen zijn ‘flagship’ winkels geopend. En het verkoopnetwerk blijft groeien. Naast Seafolly badkleding richt het merk zich ook op badmode en accessoires. Hier tref je ons volledige assortiment aan. Hunker je naar meer producten van dit fantastische merk? Bezoek dan de badkleding merken pagina of onze luxe badkleding pagina.

seafolly bikini

Bikinibroekje met labeldetail

2 maten beschikbaar

99.99
SALE

Bikinitop in bandeaumodel

59.99

Bikinitop met spaghettibandjes

3 maten beschikbaar

124.99

Bikinitop met effectgaren, model ‘SUNNY BRA SHINE’

3 maten beschikbaar

124.99
SALE

Bikinitop met halter

5 maten beschikbaar

74.99

Badpak Anita Zwart

2 maten beschikbaar

99.00

Badpak met trendy structuur Sunflair Blauw

3 maten beschikbaar

99.00

Badpak met biesjes voor Sunflair Nachtblauw/Multicolor

3 maten beschikbaar

99.00

Seafolly badkleding kopen online?

Om goed voor de dag te komen zoek je iets speciaals. Wat kun je dan beter doen dan een merk kiezen die haar sporen heeft verdient. Die al jaren ervaring heeft met het ontwerpen, fabriceren en verkopen van de beste badkleding. SEAFOLLY! In thuismarkt Australië bezit dit merk 35% van de badkleding markt. En dat is geen toeval. In Europa is Seafolly minder bekend. En daar kun jij je slag mee slaan! Loop voorop in de trend en schaf een product aan van dit professionele badkleding merk. 

Seafolly Badpak

Seafolly is het stijlvolste badmode merk van het moment. En dat zie je meteen terug in de collectie badpakken. Of je nou op zoek bent naar een zwart badpak of een variant met een vrolijke print; in de collectie van dit super merk tref je het allemaal aan. Naast de ultieme pasvorm biedt zij ook een bijdetijds modieus design. De badkleding, maar met name, badpakken zijn enorm divers zodat je genoeg keuze hebt in stijl, pasvorm en motief.