Shiwi Zwembroek kopen online?

Op zoek naar een Shiwi Zwembroek? Zoek niet verder. Op deze pagina staat ons volledige assortiment. Shiwi is een echt Nederlands badkleding merk. Zoals ze zelf schrijven; “Als Nederlandse hebben we minder zonneschijn dan we zouden willen. Maar dat weerhoud ons er niet van de hele dag van de zon te genieten. We zoeken de op zon in onszelf!” Een mooi levensdoel met een prima uitgangspunt tot het creëren van prachtige badmode die elke man en vrouw doet stralen. De Shiwi zwembroeken collectie is betaalbaar en worden elke seizoen vernieuwd. Elk modejaar met zon of regen is het Shiwi designteam druk een nieuwe collectie te maken. Een blend van jonge enthousiaste medewerkers die vrolijke creaties ontwerpen. Ontwerpen met een mix van de mooiste kleuren, prints en designs. En dat geldt ook voor het assortiment Shiwi Zwembroek. Op zoek naar ons volledige assortiment Shiwi? Bezoek dan de merken pagina!

shiwi zwembroek logo
SALE

Shiwi zwemshort

2 maten beschikbaar

31.50

Shiwi heren zwembroek tom tape nylon dark navy

3 maten beschikbaar

44.99

Shiwi heren zwembroek tom tape nylon -neon orange

3 maten beschikbaar

44.99
SALE

Shiwi zwemshort

3 maten beschikbaar

24.50
SALE

Shiwi zwemshort

24.50
SALE

Shiwi Midi Stripe Zwemshort Heren

5 maten beschikbaar

19.95
SALE

Shiwi zwemshort

4 maten beschikbaar

28.00

Shiwi heren zwembroek tom tape nylon army green

44.99
SALE

Shiwi zwemshort

4 maten beschikbaar

17.50
SALE

Shiwi zwemshort

5 maten beschikbaar

24.50
SALE

Shiwi Zwemshort 4192101129 756 seaturtle green

2 maten beschikbaar

27.99
SALE

Shiwi Tucan Zwemshort Heren

5 maten beschikbaar

19.95
SALE

Shiwi zwemshort

28.00
SALE

Shiwi zwemshort

28.00
SALE

Shiwi heren zwembroek shipwreck dark

28.99

Shiwi 4112110196 tucan zwemshort cilantro 746 –

34.99
SALE

Shiwi Zwemshort 4192111147 667 matinique blue

27.99
SALE

Shiwi Zwemshort

22.45
SALE

Shiwi Zwemshort 4192111122 637 bali blue

39.99
SALE

Shiwi heren zwembroek pretzel bahamas blue

2 maten beschikbaar

28.99
SALE

Shiwi heren zwembroek coconuts ocean blue

28.99

Waardevolle zwemkleding vakantie tip!

In onze persoonlijke top 10 van meest waardevolle tips staat deze toch wel in de top 3; “Kies de juiste badkleding voor uw reisbestemming”. De vakantie is geboekt en de voorpret kan beginnen! Je maakt een vakantielijstje met producten die je echt niet mag vergeten. Badkleding staan uiteraard op dit lijstje vermeld. Je schaf wat badkleding aan voor jezelf en het gezin. Even snel online. Wel zo makkelijk! Klik, klik en klaar. De dag van de vakantie breekt aan. De reis duurt lang en het is zonnig warm in Zuid-Europa. Eindelijk zijn we op de bestemming aangekomen. Even snel de bagage opruimen en snel naar het zwembad! Een verkoelende plons kan je dan echt wel gebruiken en het hele gezin gaat mee. De mannen hebben hun fonkelnieuwe zwemshort aan getrokken en kom bij de ingang van het zwembad tot de ontdekking dat ze niet naar binnen mogen… Helaas is het in veel Zuid-Europese landen verplicht een zwemboxer of zwemslip te dragen in het zwembad. Andere badkleding is voor de herne niet toegestaan. Koop dus altijd ook even een zwemslip of zwemboxer voor je man. Zo komt hij niet voor verrassingen te staan!

Betaalbare Badmode – Shiwi

De zuinige Hollander wil altijd de beste deal. Ook wel “de beste prijs / kwaliteit verhouding” genoemd. Zoek niet verder mensen! Shiwi past perfect in dit plaatje. De prijsrange voor een heren Zwemshorts ligt tussen de 25 en 50 euro. En dat is prima te doen! Ook voor de dames is het goed boeren. Zij maken al kans op een Shiwi bikini voor circa 30 euro. En denk nu niet dat de keuze dan beperkt is! Shiwi heeft een zeer breed bikini assortiment. Badpakken zijn traditioneel duurder. Dit komt omdat een badpak complexer te produceren is. En er meer materiaal in verwerkt zit. Badkleding.com wil graag haar bezoekers optimaal bedienen. Dit doen we met onze webwinkel, kennisbank, merken pagina en overige tips.