Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Corrigerende badkleding kopen online?

Dat zit wel goed. Badkleding voor dames, bikini’s, tankini’s, badpakken, zwempakken. Badkleding en dan met name badpakken zijn ook in een corrigerende variant te verkrijgen. Om je net even wat meer zekerheid te geven, zodat je met meer vertrouwen zand en het water kunt opzoeken. Deze subtiele vorm van vals spelen zorgt dat je lichaam op sommige plaatsen wat meer ondersteuning krijgt. Hierdoor wordt het vrouwelijke silhouet geaccentueerd en lijkt jouw lichaam slanker. En dat valt op! Een kleine moeite met een groot resultaat.

Wat is corrigerende badkleding?

Het aanpassen van het lichaam middels corrigerende kleding is echt gemeengoed geworden. Sinds de 18e eeuw door middel van korsetten. En vandaag de dag door corrigerend ondergoed of badmode. Net als een korset is corrigerende badkleding bedoeld om de taille en/of boezem te accentueren. Naast de pasvorm wordt er ook slim gebruik gemaakt van stoffen en naden. Hierdoor krijg je een fysieke verandering van de badkleding. Ook zul je badkleding aantreffen met slim geplaatste kleurvlakken, designs of decoraties. Hierdoor krijg je een optische verandering waardoor de draagster slanker lijkt. Neem snel een kijkje in onze afdeling met correctie badkleding. Naast elegante corrigerende badmode. Tevens sportieve shapeware, die jouw lichaam de ondersteuning geeft waar jij je prettig bij voelt.

Badkleding trends

Veel merken stappen in deze groter wordende niche binnen de badmode. Neem nou snellopers van Ilovevintage. Een prachtige stijl badkleding eventueel gecombineerd met een corrigerende werking. Een super vrouwelijk product en uniek in zijn soort. Laat de vakantie maar beginnen! De dagen worden langer, de nachten worden korter. De zomer breekt aan. Jouw lokale zwembad opent weer haar deuren. De zomervakantie is geboekt. En stiekem hopen we op heerlijk nazomer weer om in september nog even een duik te kunnen nemen in de Noordzee. Om deze maanden geen flater te slaan. En ook de jaren erna nog bij te tijd erbij te lopen. Wil je natuurlijk correctie badkleding die perfect op jouw lichaam aansluit. Waar je je comfortabel in kunt bewegen en je heerlijk vrij in voelt. Dat kan! Met ons ruime assortiment corrigerende badkleding.

Op deze website gebruiken we cookies. Door op OK te klikken ga je akkoord met het gebruik van cookies.