Lascana badpak kopen online

Op zoek naar Lascana badpak? Op deze pagina treft je ons assortiment Lascana badpakken aan. Lascana is een van oorsprong Duitse fabrikant en detailhandelaar van badkleding. Naast haar nationale kracht opereert ze voornamelijk internationaal en is opgericht in 2006. Het bedrijf maakt deel uit van de Otto Group en biedt een grote variantie aan badmode voor vrouwen. Tevens richt ze zich op algemene strandkleding. En brengt ook andere merken op de markt onder licentie. Een zeer ervaren grote speler in de markt dus. En daarom een mooie toevoeging aan het assortiment van Badkleding.com. Bekijk snel ons assortiment. Wil je meer luxe badkleding zien? 

Tankini-bovenstuk met bloemenprint

4 maten beschikbaar

49.99

Tankini-bovenstuk met dierenprint

7 maten beschikbaar

49.99

Lascana Tankini met hotpants

59.99

Lascana Badpak in tankini-look

74.99

Lascana Badpak met plooien en modellerend effect

54.99

Lascana Badpak met contrastkleurige inzet

54.99

Lascana Tankini met gedessineerde inzetten

64.99

Lascana Badpak in tankini-look

56.99

Lascana Badpak in tankini-look

56.99

Lascana Oversized tankini

69.99

Lascana Bikini-hotpants Italy Met riem

26.99

Lascana Bikini-hotpants Italy Met riem

26.99

Lascana Zwemshort als perfecte aanvulling op de bikini

39.99

Lascana Badpak met flatteus effect

49.99

Lascana Badpak met flatteus effect

59.99

Lascana Tankini met hotpants

69.99

Lascana Tankini met licht a-model

64.99

Lascana Oversized tankini in modieus stippen-design

64.99

Lascana Tankini in animaldesign

59.99

Lascana Tankini in extra lang model

79.99

Lascana Oversized tankini met grafische print

69.99

Lascana Oversized tankini mooie verenprint

69.99

Lascana Badpak in tankini-look

56.99

Lascana Badpak Scallop met gelaserd schulprandje

59.99

Lascana Badpak met flatteus effect

65.99

Lascana badkleding

Bij Lascana vind je het hele jaar door een grote selectie badpakken, bikini’s en meer. Of je nu een nieuwe bikini voor de zomer wilt kopen of op zoek bent naar een nieuwe look voor je vakantie in de zon. Hier in de online shop van Badkleding.com vind je Lascana! Zoek en gij zult vinden. Want je kunt kiezen tussen een mix-kini, bikini, tankini of zwempak. Afhankelijk van welke vorm jouw voorkeur heeft. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie push-up bikini, een triangel bikini, een bikini zonder bandje (strapless). Je kunt ook veel trends vinden voor dameszwemkleding in tankini’s of badpakken. Moderne en modieuze zwemkleding, tankini’s en bikini’s zijn ook verkrijgbaar in allerlei maten.

Badmode voor de moderne vrouw

Shop en Swop; bepaal zelf de stijl, maat en kleuren van je bikini. Om je look compleet te maken biedt Lascana ook de juiste strandmode en strandjurken. Uiteraard zijn de producten van Lascana prima geschikt voor zout en chloorwater. Op zoek naar een badpak met uitneembare Cups? Kijk eens in ons rijke Adidas assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan met deze eigenschap. De keuze is reuze! Praat mij bij! Ik heb geen idee waar je het over hebt… Wat zijn badkleding cups? Ga voor alle badkleding vragen naar onze kennisbank.