Tommy Hilfiger Bikini kopen online

Op zoek naar Tommy Hilfiger bikini of badkleding? bij ons slaag je altijd! Niet alleen omdat we een groot assortiment hebben. Maar ook omdat we altijd aanbiedingen hebben. Naast budget badmode en seizoenaanbiedingen hebben we ook; Altijd SALE! Exclusieve badkleding voor een zeer toegankelijke prijs. Begonnen in 1985 is het premium merk Tommy Hilfiger binnen korte tijd opgeklommen tot trendzetter. Wie kent niet de bekende Tommy kleuren en stijl? Op zoek naar de volledige meisjes badkleding van dit merk?

bikini

Badpak met labeldetail, model ‘HALTER’

5 maten beschikbaar

99.99
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: L. Side Tie Cheeky Bikini

24.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: L. Cheeky Side Tie Bikini

28.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: XS. String Side Tie Bikini

16.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: XL. High Leg Cheeky Bikini

4 maten beschikbaar

17.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in wit voor Dames, Maat: L. Cheeky High Leg Bikini

4 maten beschikbaar

22.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: M. High Waist Bikini

3 maten beschikbaar

24.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in blauw voor Dames, Maat: XL. Bikini

5 maten beschikbaar

19.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in zwart voor Dames, Maat: M. String Side Tie Cheeky Bikini

5 maten beschikbaar

22.95
SALE

Tommy Hilfiger Bikinislip in oranje voor Dames, Maat: XL. High Waist Bikini

5 maten beschikbaar

21.95

Tommy Hilfiger zwemshort kopen online

Speciaal voor de trendy heer hebben we een prachtige collectie heren zwemshorts beschikbaar. Ga deze zomer in stijl naar de zee met de nieuwste badmode voor heren. De korte en lange zwemshorts voor heren in ons assortiment zijn er in alle kleuren en pasvormen. Ga je voor de klassieke look van top merk Speedo? Of ga je voor de non-chalante look van Protest? Het is allemaal mogelijk bij Badkleding.com

De beste producten voor de beste prijs. Daar staan wij voor. Gemaak van de beste elastische elastaan. Meer weten over zwemkleding stoffen? Raadpleeg onze kennisbank! Een premium merk als Tommy Hiolfiger maakt premium producten. Badkleding die comfort biedt tijdens het zwemmen, surfen of sporten. Kies uit een opvallende opdruk of motief. Maar ook prachtige effen kleuren of creatieve ontwerpen. De zwembroeken van Tommy Hilfiger zijn er in de bekende kleuren van het modehuis. Met de wereldberoemde stijl als kenmerk.

Het merk dat iedereen kent; Tommy Hilfiger

Gestart in 1985 en snel een wereldmerk geworden met grote naamsbekendheid. Dit is niet vanzelf gegaan! Naamdrager van het bedrijf Tommy Hilfiger (1951) begon al op jonge leeftijd als verkoper van trendy kleding. Na wat bewogen jaren is hij vertrokken naar de stad New York om een carrière als een modeontwerper te beginnen. En niet zonder succes! Op zoek naar ons volledige aanbod TH badkleding? Of andere top mekren? Klik snel verder.