Mag badkleding naakt worden gepast?

Mag badkleding naakt worden gepast?

Het naakt passen van badkleding is bij veel winkels niet toegestaan. Dit in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne. Daarnaast wens je zelf natuurlijk ook een fris en schoon product te ontvangen. Hou dan ook bij het passen van badkleding altijd even de onderbroek aan. Om het passen extra veilig te maken passen veel producenten beschermstrips toe in het kruis. Laat deze strips altijd zitten als je het product terug wilt sturen naar de winkel.

mag-badkleding-naakt-worden-gepast

Kun je een bikini of badpak passen zonder onderbroek er onder?

Wij wagen ons er niet aan! Het is niet hygiënisch, zowel niet voor jezelf als voor een ander. Ondanks dat veel broekjes zijn voorzien van een plastic beschermstrip raden we aan badkleding nooit naakt te passen. Want ook dit stukje plastic kan aangeraakt zijn door meerdere mensen. Het kan hierdoor een bron zijn van schaamluis en bacteriën. ieuw…. 

Rekening houdend met het terugsturen van de badkleding is het belangrijk de regels van de winkel te respecteren en goed op te volgen. Zeker als je aanspraak wilt maken op het terug krijgen van je geld.

Badkleding tips, informatie en kennis

Wij van badkleding.com ademen badkleding. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Door de jaren heen hebben we vele kennis opgedaan op badmode gebied. Weetjes over onderhoud, pasvorm en kleur. En deze kennis delen we graag in onze kennisbank. Heb je een brandende vraag die niet behandeld wordt in onze badkleding kennisbank? Laat het ons dan weten. Dagelijks zijn we bezig onze website te verbeteren, aan te vullen en te veranderen. Kijk dus regelmatig op de pagina’s met waardevolle informatie. Of kom badkleding kopen!