PrimaDonna badpak

Het premium merk PrimaDonna biedt prima assortiment voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsbadkleding die de juiste ondersteuning geeft aan haar lichaam. Door slim geplaatste vlakken en gebruik te maken van diverse stoffen is de ondersteunende (corrigerende) werking optimaal. Dit Belgische merk valt heeft jaren lang ervaring en dat zie je terug! Prachtige kwaliteit met hoge service. Op zoek naar genoeg PrimaDonna badpak keuze? Kijk dan snel verder op deze webpagina. 

primadonna-badpakken

Luxe Badpakken die net even verder gaan

Primadonna badpakken gaan net even verder dan veel andere merken. Naast de afwerking en gebruikte materialen, is tevens de ‘feel’ optimaal. Hierdoor kun je lang genieten van je badpak! Primadonna is van veel markten thuis. Zo ook op het gebied van Badkleding! Neem nu de badpakken van Primadonna. De keuze voor echte zwemfanaten die er ook trendy bij willen lopen is enorm groot. Badpakken met open rug voor een elegante look. En altijd gemaakt van comfortabele lycra badkleding stok. Kijk snel in ons rijke Primadonna assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan.

primadonna-badpak

PrimaDonna, Van der Velde

Moderbedrijf van PrimaDonna Van der Velde heeft al meer dan 100jaar ervaring en staat bekend om haar luxe lingerie. Tevens heeft men een grote collectie correctie ondergoed. Ook wel figuurcorrigerend ondergoed genoemd. Van der Velde maakt van A tot Z zelf haar producten. Het ontwerp, het produceren en verhandelen.