PrimaDonna Badpakken

PrimaDonna badpak

Het premium merk PrimaDonna biedt prima assortiment voor de vrouw die op zoek is naar kwaliteitsbadkleding die de juiste ondersteuning geeft aan haar lichaam. Door slim geplaatste vlakken en gebruik te maken van diverse stoffen is de ondersteunende (corrigerende) werking optimaal. Dit Belgische merk valt heeft jaren lang ervaring en dat zie je terug! Prachtige kwaliteit met hoge service. Op zoek naar genoeg PrimaDonna badpak keuze? Kijk dan snel verder op deze webpagina. 

adidas sport

Adidas badkleding

Adidas is van alle markten thuis. Zo ook op het gebied van Badkleding! Neem nu de badpakken van Adidas. De keuze voor echte zwemfanaten is enorm groot. Naast trendy prints en designs heeft ze ook performance modellen beschikbaar. Omdat deze speciaal zijn ontwikkeld voor de sporter die goede prestaties willen neerzetten. Maar ook een comfortabel duurzaam product willen. Badkleding waarmee je super snel door het water glijdt. Badpakken met gesloten rug voor de perfecte pasvorm. Gefabriceerd van comfortabele gladde zachte stof. Tevens gemaakt is uit gerecycled materiaal. Met een eigen technologie afdeling loop Adidas hierin voorop. Deze stof, gemaakt met chloorbestendig Infinitex Fitness Eco-materiaal is erg duurzaam. Hierdoor prima geschikt voor zout en chloor water. Kijk snel in ons rijke Adidas assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan met deze eigenschap.

adidas-badpak-kopen-online

PrimaDonna, Van der Velde

Moderbedrijf van PrimaDonna Van der Velde heeft al meer dan 100jaar ervaring en staat bekend om haar luxe lingerie. Tevens heeft men een grote collectie correctie ondergoed. Ook wel figuurcorrigerend ondergoed genoemd. Van der Velde maakt van A tot Z zelf haar producten. Het ontwerp, het produceren en verhandelen.