Protest bikini kopen online

Hier tref je ons volledige Protest bikini assortiment aan. Protest is een echt Nederlands merk (sinds 1993). En opgericht door een groepje Snowboard vrienden. Toen wist men niet hoe groot het merk zou worden. Vanaf dag één heeft Protest als doel alle boarders goede producten te bieden. Naast trendy ontwerpen ook functioneel en betaalbaar. Bedoeld voor zowel water als piste boarders. Surf boarden hoort bij vrijetijdsbesteding. Dit doe je voor je plezier! En Protest wil dit uitstralen met haar producten. Zoals ze zelf schrijven; ‘Onze kleding is ontworpen voor de core-boarders. Maar tevens ook voor de boarder die plezier wil hebben en er goed uit wil zien. Het is ons doel kleding te maken die toegankelijk is voor elke boarders.’ Zo is Protest echt een merk voor elke Surf-dude en Surf-chick. Ben je op zoek naar ons volledige Protest bikini dames assortiment? Klik dan hier

protest bikini
SALE

Protest Celirelle triangle bikini

2 maten beschikbaar

39.99
SALE

Protest mm kano ccup bikini top –

2 maten beschikbaar

35.99
SALE

Protest mm madeira 21 ccup bandeau bikini t –

4 maten beschikbaar

35.99
SALE

Protest Mm goa 20 ccup bikini top 7613601-480

2 maten beschikbaar

28.00

Protest mm fun ccup wire bikini top –

2 maten beschikbaar

29.74

Protest mm offshore triangle bikini top –

2 maten beschikbaar

29.74
SALE

Protest mm dalis triangle bikini top –

26.99

Protest mm patio triangle bikini top –

29.74
SALE

Protest mm dali triangle bikini top –

4 maten beschikbaar

26.99

Protest Meisjes bikini triangel – Tove – Sandstone

39.99
SALE

Protest mm palmtree triangle bikini top –

26.99

Protest mm jessie ccup halter bikini top –

29.74
SALE

Protest admirer 21 ccup halter bikini –

44.99
SALE

Protest Mm goa ccup halter bikini top

23.99
SALE

Protest ilya wire bikini –

44.99
SALE

Protest Mm morleys 17 bandeau bikini top

29.74
SALE

Protest Celirelle triangle bikini 7654101-290

25.00
SALE

Halter Bikini Top Jessie Roze

27.99

Protest Meisjes bikini triangel – Florida – Zwart

16.00

Protest Surf badkleding

Protest biedt als surfmerk van het eerste uur een breed assortiment surfbadkleding aan. Protest bikini is hier geen uitzondering op. Ze richt zich voornamelijk op surfboarders en is continue bezig haar producten te verbeteren. Trendy Protest bikini in diverse kleuren, stijlen pasvormen en motieven. Keuze genoeg! Neem nu haar nieuwe collectie badpakken. Een ultiem product met perfecte pasvorm en de nieuwste kleuren. Helemaal geschikt om goed voor de dag te komen op het strand. Of bij het zwembad natuurlijk. Alle Protest producten zijn van hoogwaardige stoffen gemaakt. Zodoende zijn ze erg duurzaam. Goed om jaren plezier van te hebben ook in chloorrijk water. Goed onderhoud is hierin ook belangrijk. Wil je weten hoe je jouw favoriete badkleding het beste kunt onderhouden? Ga dan naar onze kennisbank. Hier vind je veel antwoorden op Badkleding vragen!

Strand, Zwembad en onderhoud

Badmode dient ook goed onderhouden te worden. Om lang van jouw favoriete badkleding te kunnen genieten raden we aan na elke zwemdag het kledingstuk even uit te spoelen met kraanwater. Met het water spoel je strandzand, zout, zonnemelk en chloor uit het kledingstuk. Hierdoor bescherm je de badkledingstof van externe invloeden die de duurzaamheid kunnen beïnvloeden. Neem nu chloor. Een belangrijk element in een zwembad. Maar zeer schadelijk voor kleding! Het tast naast kleur en kwaliteit ook de rekbaarheid aan. Dan even een andere belangrijke vraag. Kun je badkleding strijken? Een goede vraag die zich niet snel laat beantwoorden. Met die rede gaat we in onze kennisbank dieper in op deze vraag.