Speedo badpak kopen online

Hier tref je ons volledige Speedo badpakken assortiment aan. Speedo is een van oorsprong Australisch merk en heeft een brede collectie badkleding. Naast de gewilde recreatieve lijn badmode, staat Speedo vooral bekend om haar collectie professionele zwemkleding. Toonaangevend en origineel een Speedo badpak sinds de opgericht in 1914. Toch is ze niet zo maar een sportmerk. Van ontwerp tot productie is Speedo betrokken bij de totstandkoming van elk stuk badkleding. Niet specifiek op zoek naar Speedo badpak? Bekijk hier het volledige assortiment van Speedo!Op zowel op recreatief als professioneel gebied is ze de grootste producent van zwemkleding ter wereld!

Badpak Speedo logo

Speedo Contourluxe Badpak Dames

57.95
Aanbieding!

Speedo Lunalustre Badpak Dames

58.95
Aanbieding!

Speedo Essential Kickback Badpak Dames

39.95
Aanbieding!

Speedo Badpak sport ds

35.99
Aanbieding!

Speedo Placement Badpak Dames

46.95
Aanbieding!

Speedo Printed Badpak Dames

37.95
Aanbieding!

Speedo Essential Legsuit Badpak Dames

44.95
Aanbieding!

Speedo Placement Recordbreaker Badpak Dames

56.95
Aanbieding!

Speedo Placement Laneback Badpak Dames

46.95
Aanbieding!

Speedo Sculpture Lunalustre Printed Badpak Dames

58.95
Aanbieding!

Speedo Brigitte Badpak Dames

55.95
Aanbieding!

Speedo Boomstar Splice Badpak Dames

4 maten beschikbaar

39.95
Aanbieding!

Speedo Essential Hydrasuit Flex Badpak Dames

6 maten beschikbaar

46.95
Aanbieding!

Speedo Colour Glow Badpak Dames

39.95
Aanbieding!

Speedo Crossback Printed Badpak Dames

6 maten beschikbaar

55.95
Aanbieding!

Speedo Digital Placement Medalist Badpak Dames

6 maten beschikbaar

52.95
Aanbieding!

Speedo Boom Logo Placement Flyback Badpak Dames

5 maten beschikbaar

47.95
Aanbieding!

Speedo Endurance Boom Logo Splice Muscleback Badpak Dames

6 maten beschikbaar

39.95
Aanbieding!

Speedo Printed Medalist Badpak Dames

6 maten beschikbaar

39.95
Aanbieding!

Speedo ContourLustre Badpak Dames

6 maten beschikbaar

69.95
Aanbieding!

Speedo Salacia Clipback Badpak Dames

6 maten beschikbaar

64.95
Aanbieding!

Speedo Boomstar Placement Badpak Dames

51.95
Aanbieding!

Speedo Boomstar Badpak Dames

51.95
Aanbieding!

Speedo Boomstar Splice Legsuit Badpak Dames

49.95

Speedo badpakken die werken!

Speedo is continue bezig haar producten te verbeteren en te innoveren door nieuwe producten toe te voegen aan haar assortiment. Recent onderzoekt heeft uitgewezen dat zwemkleding kan bijdragen aan een gezondere lichaamshouding. Door de zwemkleding te voorzien van slim geplaatste zones in de stof kunnen stukken lichaam van meer druk worden voorzien. Dit kan de lichaamshouding positief veranderen. Bijvoorbeeld met als doel je sneller door water te kunnen verplaatsen. Daarnaast kan deze techniek worden toegepast in corrigerende badkleding. Badkleding die zorgen dat de draagster iets slanker voor de dag komt. Ideaal; Een badpak dat werkt!

De badpak rug en pasvorm

Speedo hanteert verschillende achterzijden voor haar badpakken. Zo is er de X-back. Bij dit badpak zijn de schouderbanden in het midden aan elkaar gemaakt. Hierdoor heb je naast meer bewegingsvrijheid ook meer comfort. Daarnaast heeft Speedo badpakken met verstelbare schouderbandjes. Deze geven je maximale flexibiliteit! Je kunt hiermee het badpak aan jouw lichaam aanpassen. Zwemmen is een actieve besteding van tijd. Je moet dus goed kunnen bewegen in je badkleding. Een Speedo badpak is daar perfect geschikt voor! En biedt maximaal comfort. Zit je badpak te ruim? Badkleding wordt in water vaak wat ruimer. Hou hier rekening mee bij het passen buiten water! Over het algemeen komen Speedo maten goed overeen met confectie maten.

Speedo en verder; de badkleding Kennisbank

Naast deze speciale badpakken pagina hebben we ook een verzamelpagina met alle Speedo producten. Hier vind je alle producten in ons assortiment van het merk Speedo. Enerzijds snellopers voor heren zoals de Klasieke Speedo en de Speedo met lange pijp. Ook wel Jammer genoemd. Anderzijds de dames collectie met trendy kleuren en motieven op de performance badpakken. Bezoek deze merken pagina en vervolg je weg vervolgens simpel verder door te zoeken naar producten in jouw categorie. Dames badkleding bijvoorbeeld. Heb je vragen over badkleding in het algemeen? Bezoek dan eens onze kennisbank! Hier vind je allerlei vragen over onderhoud, pasvorm, gebruikte materialen, maar nog veel meer!