adidas badpak kopen online

Adidas badpak kopen online? Hier tref je onder andere ons assortiment badpakken aan. Liever geen Adidas badpak kopen? Ga dan naar ons merken overzicht! Adidas (sinds 1949) is een Duits merk sport- en badkledingmerk. Het is een zeer groot bedrijf. Naast de 60 duizend medewerkers. En een omzet van 23 miljard euro (2019)! Heeft ze ook erg veel stores. Adidas heeft diverse kledinglijnen waaronder badkleding. De afdelingen van Adidas hebben ieder een eigen logo. Haar badkledinglijn valt onder de sportlijn waar het logo hier naast te zien is. Binnen het assortiment is veel variatie. Zo heeft men binnen de dames badkleding een ruime collectie Bikini’s en Badpakken.

adidas badkleding kopen

Adidas kopen kan sinds de oprichting door Adolf (Adi) Dassler en heeft haar naam te danken aan haar oprichter. Adi kwam echt uit een ondernemers familie. Zijn broer is bijvoorbeeld PUMA gestart in 1949! Naast de grote collectie Adidas kleding heeft dit merk ook andere merken onder beheer. Naast Reebok bijvoorbeeld ook golfmerk Taylormade.

adidas sport

Adidas Branded beach bikini

5 maten beschikbaar

49.95

Adidas 3-stripes bikini

4 maten beschikbaar

44.95

Adidas badkleding

Adidas is van alle markten thuis. Zo ook op het gebied van dames badkleding! Neem nu de badpakken van Adidas. De keuze voor echte zwemfanaten is enorm groot. Naast trendy prints en designs heeft ze ook performance modellen beschikbaar. Omdat deze speciaal zijn ontwikkeld voor de sporter die goede prestaties willen neerzetten. Maar ook een comfortabel duurzaam product willen. Badkleding waarmee je super snel door het water glijdt. Badpakken met gesloten rug voor de perfecte pasvorm. Gefabriceerd van comfortabele gladde zachte stof.

Adidas onderscheid zich ook met een meisjes badpak dat gemaakt is uit gerecycled materiaal. Hoe tof is dat!? Met een eigen technologie afdeling loop Adidas hierin voorop. Deze stof, gemaakt met chloorbestendig Infinitex Fitness Eco-materiaal is erg duurzaam. Hierdoor prima geschikt voor zout en chloor water. Kijk snel in ons rijke Adidas assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan met deze eigenschap. Ook badkleding dat specifiek tegen chloor bestand is dien je goed te onderhouden. Badkleding onderhoud is erg belangrijk.

adidas-badpak-kopen-online

Badkleding onderhoud

Badpakken van Adidas hebben onderhoud nodig. Het is raadzaam om na een dagje strand of zwembad de badkleding even uit te spoelen met leidingwater. Zet het niet in de week. Wil je de badkleding opfrissen? Of van een frisse geur voorzien? Lucht de badkleding dan. Dit kan buiten of binnen bij een raam wat open staat. Als dit niet voldoende is kun je de badkleding ook voorzichtig en kort weken ineen niet agressief middel. Groene zeep bijvoorbeeld. Wil je badkleding wassen? Dit raden wij ten strengste af! Door de draaiende beweging van de wasmachine of een handwas kun je de stof beschadigen. Dit geldt ook voor strijken. Badkleding strijken is geen doen! Ben je eigenwijs en wil je toch de vouwen uit de badkleding-stof strijken? Kijk dan in onze kennisbank voor strijk tips

Onze overzichtelijke overzichten 

Voor de snelle zoeker of navigator hebben we allerlei handige overzichtspagina’s. Badkleding merken, badkleding winkels en badkleding kleuren zijn wel onze handigste. Zoek en gij zult vinden! Ook in de minder populaire categorieën willen we een top assortiment bieden. Surf badkleding is heir een mooi voorbeeld van. De beste merken voor elke relaxte surfchick en surfdude. Een andere niche? Positie badkleding; met pagina’s vol tankini’s, badpakken en bikini’s.

Het gehele gezin in het nieuw

Ook de mannelijke gezinsleden kunnen zich hullen in Adidas badkleding. Neem nu onze heren badkleding afdeling. Of jongens badkleding afdeling, stuk voor stuk digitale etalages waar je uren lang kunt struinen naar de perfecte heren zwembroek of jongens zwemshort. Maar ook aan de kleine meis wordt gedacht. Meisjes badkleding en in het bijzonder meisjes bikini is een erg populair gedeelte van onze website.