adidas badpak kopen online

Adidas badpak kopen online? Hier tref je onder andere ons assortiment badpakken aan. Liever geen Adidas badpak? Ga dan naar ons merken overzicht! Adidas (sinds 1949) is een Duits merk sport- en badkledingmerk. Het is een zeer groot bedrijf. Naast de 60 duizend medewerkers. En een omzet van 23 miljard euro (2019)! Heeft ze ook erg veel stores. Adidas heeft diverse kledinglijnen waaronder badkleding. De afdelingen van Adidas hebben ieder een eigen logo. Haar badkledinglijn valt onder de sportlijn waar het logo hier naast te zien is. Binnen het assortiment is veel variatie. Zo heeft men een ruime collectie Bikini’s en Badpakken.

Adidas is opgericht door Adolf (Adi) Dassler en heeft haar naam te danken aan haar oprichter. Adi kwam echt uit een ondernemers familie. Zijn broer is bijvoorbeeld PUMA gestart in 1949! Naast de grote collectie Adidas kleding heeft dit merk ook andere merken onder beheer. Naast Reebok bijvoorbeeld ook golfmerk Taylormade.

adidas sport

adidas Zwembroek van gerecycled polyester

27.95

Adidas Inf+ sol 1pc g cv3644

29.99

Adidas Fit suit 3s y fi4640

27.99
Aanbieding!

Adidas Fitness Badpak Junior

24.95 21.95
Aanbieding!

Adidas Badge of Sport Zwemboxer Junior

14.95 12.95
Aanbieding!

Adidas CLX Solid Zwemshort Heren

27.95 19.95

Adidas badkleding

Adidas is van alle markten thuis. Zo ook op het gebied van Badkleding! Neem nu de badpakken van Adidas. De keuze voor echte zwemfanaten is enorm groot. Naast trendy prints en designs heeft ze ook performance modellen beschikbaar. Omdat deze speciaal zijn ontwikkeld voor de sporter die goede prestaties willen neerzetten. Maar ook een comfortabel duurzaam product willen. Badkleding waarmee je super snel door het water glijdt. Badpakken met gesloten rug voor de perfecte pasvorm. Gefabriceerd van comfortabele gladde zachte stof. Tevens gemaakt is uit gerecycled materiaal. Met een eigen technologie afdeling loop Adidas hierin voorop. Deze stof, gemaakt met chloorbestendig Infinitex Fitness Eco-materiaal is erg duurzaam. Hierdoor prima geschikt voor zout en chloor water. Kijk snel in ons rijke Adidas assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan met deze eigenschap.

adidas-badpak-kopen-online

Badpak onderhoud

Badpakken van Adidas hebben onderhoud nodig. Het is raadzaam om na een dagje strand of zwembad de badkleding even uit te spoelen met leidingwater. Zet het niet in de week. Wil je de badkleding opfrissen? Of van een frisse geur voorzien? Lucht de badkleding dan. Dit kan buiten of binnen bij een raam wat open staat. Als dit niet voldoende is kun je de badkleding ook voorzichtig en kort weken ineen niet agressief middel. Groene zeep bijvoorbeeld. Wil je badkleding wassen? Dit raden wij ten strengste af! Door de draaiende beweging van de wasmachine of een handwas kun je de stof beschadigen. Dit geldt ook voor strijken. Badkleding strijken is geen doen! Ben je eigenwijs en wil je toch de vouwen uit de badkledingsstof strijken? Kijk dan in onze kennisbank voor strijk tips