Adidas badpak kopen online

Op zoek naar een Adidas badpak? Hier tref je onder andere ons assortiment badpakken aan. Adidas (sinds 1949) is een Duits merk sport- en badkledingmerk. Het is een zeer groot bedrijf. Met rond de 60 duizend medewerkers en een omzet van 23 miljard euro (2019). Adidas heeft diverse kledinglijnen waaronder badkleding.  De afdelingen van Adidas hebben ieder een eigen logo. Haar badkledinglijn valt onder de sportlijn waar het logo hier naast te zien is. Binnen het assortiment is veel variatie. Zo heeft men een ruime collectie Bikini’s en Badpakken. Adidas is opgericht door Adolf (Adi) Dassler en heeft haar naam te danken aan haar oprichter. Adi kwam echt uit een ondernemers familie. Zijn broer is bijvoorbeeld PUMA gestart in 1949! Naast de grote collectie Adidas kleding heeft dit merk ook andere merken onder beheer. Naast Reebok bijvoorbeeld ook golfmerk Taylormade.

adidas sport

Adidas badkleding

Adidas is van alle markten thuis. Zo ook op het gebied van Badkleding! Neem nu de badpakken van Adidas. De keuze voor echte zwemfanaten is enorm groot. Naast trendy prints en designs heeft ze ook performance modellen beschikbaar. En de naam zegt het al. Speciaal ontwikkeld voor de sporter die goede prestaties wil neerzetten. Maar ook een comfortabel duurzaam product wil. Badkleding waarmee je super snel door het water glijdt. Badpakken met gesloten rug voor de perfecte pasvorm. Gefabriceerd van comfortabele gladde zachte stof. Een zwempak voor de fitnesstraining! Dat gemaakt is uit gerecycled materiaal. Met een eigen technologie afdeling loop Adidas hierin voorop. Deze stof, gemaakt met chloorbestendig Infinitex Fitness Eco-materiaal is erg duurzaam. En prima geschikt voor zout en chloor water. Op zoek naar een badpak met uitneembare Cups? Kijk eens in ons rijke Adidas assortiment. Hier treft je naast badpakken met verwijderbare cups ook bikini’s aan met deze eigenschap.

Badpak onderhoud

Badpakken van Adidas hebben onderhoud nodig. Het is raadzaam om na een dagje strand of zwembad de badkleding even uit te spoelen met leidingwater. Zet het niet in de week. Wil je de badkleding opfrissen? Of van een frisse geur voorzien? Lucht de badkleding dan. Dit kan buiten of binnen bij een raam wat open staat. Als dit niet voldoende is kun je de badkleding ook voorzichtig en kort weken ineen niet agressief middel. Groenezeep bijvoorbeeld. Wil je de badkleding wassen? Dit raden wij ten strengste af! Door de draaiende beweging van de wasmachine of een handwas kun je de stof beschadigen. Dit geldt ook voor strijken. Badkleding strijken is geen doen! Ben je eigenwijs en wil je toch de vouwen uit de badkledingsstof strijken? Kijk dan in onze kennisbank voor strijk tips.