Brunotti zwembroek kopen online

Op zoek naar een Brunotti zwembroek? Op deze pagina tref je een selectie van onze collectie voor heren en jongens. Brunotti (opgericht in 1980) is van oorsprong een Nederlands modemerk opgericht door een Italiaanse windsurfer. En richt zich voornamelijk op de surf- en snowboard subcultuur. Doordat oprichter Claudio Brunotti zelf een windsurfer was kent dit merk haar doelgroep tot in elke vezel. Naast het bedrijven van topsport werd Brunotti ook topondernemer. Doordat hij succesvol handelde in surfboards breidde snel zijn assortiment uit met mode. Hierdoor werd Brunotti steeds meer een gewild merk. Vroeger waren zijn T-shirts collectors-items. Nu kan iedereen zich hullen in Brunotti badkleding; Van dames surf badkleding tot Heren badkleding en Jongens badkleding. Badkleding voor het hele gezin!

brunotti bikini logo

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 176 – Donkergrijs – Polyester

4 maten beschikbaar

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 176 – Oranje – Polyester

2 maten beschikbaar

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 116 – Blauw – Polyester

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 128 – Donkerblauw – Polyester

2 maten beschikbaar

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 176 – Blauw – Polyester

2 maten beschikbaar

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 140 – Koraal – Polyester

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 128 – Blauw – Polyester

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 128 – Zwart – Polyester

24.99

Brunotti! Jongens Zwembroek – Maat 140 – Hardroze – Polyester

24.99

Brunotti badkleding

Brunotti kopen online kun je bij badkleding.com. Naast de bekende Brunotti bikini’s voor echte surf-liefhebbers hebben we ook voor de surfdude’s passende zwemshorts. Bekijk snel onze collectie badkleding van dit trendy merk! De ontwikkeling van Brunotti is in een sneltreinvaart gegaan. Doordat in 1985 haar assortiment is uitgebreid met snowboardsport producten heeft ze een extra markt aangeboord. Het logo van Brunotti geeft de doelgroep van het merk goed weer. De boarders-lifestyle! Met bovenin het logo de palmboom voor de zomer, strand en golven. Daaronder de dennenboom die staan voor de winter, sneeuw en bergen.

Kennisbank

Op zoek naar achtergrond informatie over badkleding? Hoe wordt zij gemaakt? Wat zijn badkleding cups? Kan ik badkleding strijken? Antwoord op deze vragen vind je op onze badkleding kennisbank. Heb je een opmerking, tip of mis je een vraag in onze kennisbank? Neem contact op

Brunotti; Het feelgood merk

Toen Claudio Brunotti op 13 jarige leeftijd naar Nederland kwam om de golven van Scheveningen te bedwingen kon hij niet vermoeden dat hij badkleding merk zou stichten. Zijn bevlogenheid en plezier in surfen hebben het merk gemaakt tot wat het is; Een badkleding merk dat zich identificeert met chillen op het strand, de natuur opsnuiven en en maximaal van vrijheid genieten. Een echt Feelgood merk!